Hem Fotoblog Smycken Musik Keramik

Smycken

Mina smycken är gjorda av både vanliga och mer ovanliga material - kontraster mellan äkta och oäkta, bearbetat och rått. Inspirationen kommer från naturen, från naturfolk, från historien och ofta från föremålet eller materialet självt. Fynd från stranden, en ruin eller delar av ett köpt halsband blir material till något nytt.

Smyckena har visats på den jurybedömda utställningen Sydosten på Kalmar konstmuseum vid flera olika tillfällen, på biblioteket i Nybro, på Jenny Nyströmskolan i Kalmar, på galleri KVIS i Svedala m.m.

Jag säljer smycken till intresserade och bekanta och gör smycken på beställning. Kontakta gärna mig om du är intresserad!
Hanna Magnusson
Eller ring hem 040-6112255 mobil 070-5898335

Till smyckegalleriet
De nyaste smyckena är överst på sidan.

Beställ direkt via mejl!

Priser:200 kr/styck för de flesta (dyrare för de mer tids- och materialkrävande)

Ange önskad modell och färger(gärna med alternativ) längd runt halsen (jag lägger till lagom rörelsemån) namn, telefonnummer och adress så skickar jag smyckena på posten(frakten blir som för ett brev) tillsammans med kontonummer för betalning.

Titta i smyckegalleriet för att se olika modeller och få inspiration! Smycket på bilden är inte alltid det du får hem i brevlådan - alla är unika. Eller kom med helt egna önskemål - jag hör av mig om något är oklart.

Beställ!